:

Hoivapalveluita

Hoivapalvelu · hoivapalvelua · hoivapalvelut · hoivapalveluita · Raahe

Hakuehdolla hoivapalveluita löytyi yhteensä 5 yritystä.

RAS - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä RAAHE

Terveyspalveluja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 35.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa. Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta.Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Sijaintikunta:Raahe
Toimialue:Raahen seutu
Yhteystiedot: Asumis- ja hoivapalvelut:


 
 

Mikevan asumispalveluja ikääntyneille - Palvelukoti Ankkuri RAAHE

Palvelukoti

Palvelukoti Ankkuri on 11-paikkainen asumis- ja hoivapalveluita tarjoava yksikkö vanhuksille ja vammaisille. Ankkuri sijaitsee rauhallisella omakotialueella Isoholmissa. Palvelukoti mahdollistaa kodinomaisen ja kiireettömän yhteisöllisen asumismuodon. Viihtyisä pihapiirimme grillikatoksineen tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja yhdessäoloon.

Palvelu:hoivapalvelu, hoivapalvelut, hoivapalveluja
Sijaintikunta:Raahe
 
 

Mikevan asumispalveluja kehitysvammaisille - Pattijoen palvelukoti PATTIJOKI

Palvelukoti

Pattijoen Palvelukoti tarjoaa vaikeasti kehitysvammaisille henkilöille ympärivuorokautista ohjattua ja valvottua kodinomaista asumispalvelua, sekä tilapäishoitoa. Nykyaikaisissa vuonna 2003 valmistuneissa tiloissa on asiakaspaikkoja yhteensä 12. Palvelukoti sijaitsee aivan Pattijoen keskustan tuntumassa, lähellä palveluja. Lähiympäristö on rauhallista omakotitaloaluetta.

Palvelu:hoivapalvelu, hoivapalvelut, hoivapalveluja
Sijaintikunta:Raahe
 
 

VANHUSPALVELUT - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Asumiskoti, asumispalveluita, ateriapalveluita, kotisairaanhoitoja, apuvälineitä, vanhusten palveluja, kotihoitoa, palvelukeskus

Vanhuspalveluiden tavoitteena on turvata ikäihmisten itsenäistä ja omatoimista selviytymistä sekä turvallista elämää omassa kodissaan tai kodinomaisessa ympäristössä mahdollisimman pitkään. Palvelujärjestelmän tehtävänä on tukea, ohjata ja motivoida ihmisiä kantamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään.

Sijaintikunta:Raahe
Yhteystiedot: ASUMIS- JA HOIVAPALVELUT


RAAHE


 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Raahesta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Raahen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus