:

Liikunta Raahe

Liikunta Raahe · Raahe

Hakuehdolla liikunta Raahe löytyi yhteensä 4 yritystä.

Kuntokeidas Vesipekka RAAHE

Urheiluhalli, uimahalli

KUNTOKEIDAS VESIPEKKA - Tervetuloa viihtymään, kuntoilemaan ja rentoutumaan. Löydät meiltä kaiken tarvitsemasi. Parhaillaan on menossa uimahallin peruskorjaus- ja laajennushanke. Laajennusosa otetaan käyttöön huhtikuussa 2016, jolloin ovat käytössä kuntouinti- ja kahluuallas sekä liukumäki 45m, palloiluhalli (sulkapallo, tennis, salibandy), kuntosali sekä uudet puku-pesu- ja saunatilat. Syyskuussa 2016 valmistuu peruskorjausosa. Kahvila Vedenneito sijaitsee Kuntokeidas Vesipekan tiloissa.

Sijaintikunta:Raahe
Palvelu:kuntosali Raahe, yleisurheilusali Raahe, uimakoulu Raahe, tennis Raahe, välinevuokraus Raahe, saunatilat Raahe, kokoustilat Raahe, painonostosali Raahe, urheilu Raahe, vauvauinti Raahe, vesijumppa Raahe, salibandy Raahe, sulkapallo Raahe, Personal Trainer Raahe
Aihepiiri:uinti Raahe, uimaopetus Raahe, liikuntapalvelut Raahe, kuntoilu Raahe, liikunta Raahe
 
 

Personal Trainer Joosua Visuri HELSINKI

Personal trainer, hyvinvointipalveluja

Jos haluat saada pysyviä tuloksia aikaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista tinkimättä, olet tullut oikeaan paikkaan. Olipa tavoitteesi tai haasteesi mikä vain, minun tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tai selättämään ne. Kun sinä kehityt ja voit hyvin, olen onnistunut työssäni. Tarjoan laadukkaat Personal Trainer ja valmennuspalvelut rautaisella kokemuksella. Minun kauttani saat kaiken, mitä tarvitset suorituskykysi ja hyvinvointisi parantamiseksi.

Palvelu:liikunnan ohjaus
Toimialue:Raahe
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Raahen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus