:

Saunatilat

Saunatila · saunatilat · saunatiloja · Raahe

Hakuehdolla saunatilat löytyi yhteensä 4 yritystä.

Kiinteistö Oy Kummatti RAAHE

Asuntoja, vuokra-asuntoja, asuntojen vuokrausta

Kiinteistö Oy Kummatti on Raahen kaupungin alueella huoneiston vuokraus toimintaa harjoittava osakeyhtiö, jolla on noin 1000 vuokrahuoneistoa eri puolilla Raahen kaupunkia ja Pattijoella. Hoidamme asuntojen vuokraukseen, -huoltoon ja isännöintiin liittyvät asiat. Tervetuloa asumaan ja viihtymään Raaheen Kiinteistö Oy Kummatin asuntoihin!

Sijaintikunta:Raahe
Palvelu:saunatilat
Aihepiiri:vuokra asuntoja Raahe, kiinteistöpalvelut Raahe
 

Hotelli Raahen Hovi - Ravintola Hovinarri RAAHE

Ravintola, majoitusta, hotellipalveluita

Hotelli Raahen Hovi - Ravintola Hovinarri: laadukkaat hotellipalvelut ja tunnelmallinen ala carte ravintola Raahen sydämessä. Hotellissamme on 92 huonetta ja saunaosasto, 8 sviittiä ja erikoisvarusteltu huone liikuntarajoitteiselle. Raahen Hovista ruoka- ja catering palvelut sekä juhlatilat: puitteet suurempienkin tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Tiloissamme Raahen Kauppaporvarin kokous- ja kongressitilat. Tule yksin tai ryhmässä, parittain tai porukalla pidämme sinusta hyvän huolen.

Palvelu:saunatilat, Raahen Kauppaporvarin kokoustilat, hotelli Raahe
Sijaintikunta:Raahe
Aihepiiri:matkailu ja majoitus Raahe
Yhteystiedot: Hotelli Raahen Hovi, Hotellin vastaanotto 24h
010 277 4550

Raahen Hovi, Ravintola Hovinarri
010 277 4550

Raahen Hovi, Catering, kokouspalvelut, tilojen vuokraus
010 277 4550

 

Kuntokeidas Vesipekka RAAHE

Urheiluhalli, uimahalli

KUNTOKEIDAS VESIPEKKA - Tervetuloa viihtymään, kuntoilemaan ja rentoutumaan. Löydät meiltä kaiken tarvitsemasi. Parhaillaan on menossa uimahallin peruskorjaus- ja laajennushanke. Laajennusosa otetaan käyttöön huhtikuussa 2016, jolloin ovat käytössä kuntouinti- ja kahluuallas sekä liukumäki 45m, palloiluhalli (sulkapallo, tennis, salibandy), kuntosali sekä uudet puku-pesu- ja saunatilat. Syyskuussa 2016 valmistuu peruskorjausosa. Kahvila Vedenneito sijaitsee Kuntokeidas Vesipekan tiloissa.

Sijaintikunta:Raahe
Palvelu:kuntosali Raahe, yleisurheilusali Raahe, uimakoulu Raahe, tennis Raahe, välinevuokraus Raahe, saunatilat Raahe, kokoustilat Raahe, painonostosali Raahe, urheilu Raahe, vauvauinti Raahe, vesijumppa Raahe, salibandy Raahe, sulkapallo Raahe, Personal Trainer Raahe
Aihepiiri:uinti Raahe, uimaopetus Raahe, liikuntapalvelut Raahe, kuntoilu Raahe, liikunta Raahe
 
 

Ruukin Yrityspuisto Oy RUUKKI

Kauppakamarin jäsen

Toimitilojen vuokrausta

Ruukin Yrityspuisto Oy vuokraa teollisuus-, tuotanto- ja toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Sijaitsemme Siikajoen kunnassa Ruukissa luonnonkauniilla paikalla ainutlaatuisessa teollisuusmiljöössä. Tilojemme kokonaispinta-ala on 28000 m2 ja alueellamme toimii jo 30 eri toimialojen yritystä. Hyvät liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Tervetuloa!

Hakusana:saunatilat
Toimialue:Raahe
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Raahen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus