Sisustusta

Sisustus · sisustusta · sisustukset · sisustuksia · Raahe

Hakuehdolla sisustusta löytyi yhteensä 7 yritystä.

Designkolmio OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustussuunnittelija, sisustussuunnittelua

Sisustussuunnittelua juuri Sinulle. Designkolmio on sisustussuunnitteluun, stailaukseen ja erikoismaalauksiin erikoistunut yritys. Sisustuspalvelut sekä yksityiskoteihin, liike- ja toimistotiloihin sekä juhlatilohin. Olemme tukena toteuttamassa unelmiesi kohdetta tai toteutamme unelmasi avaimet käteen palveluna. Asuntomyynnissä teemme asunnostasi houkuttelevan juuri oikealle ostajakunnalle. Juhlajärjestelyt ja juhlapaikan somistus yksityis- ja yritysjuhliin. Suunnitellaan toimiva tila!

Palvelu:sisustuspalvelut rakennusliikkeille, sisustuspalvelut yrityksille, sisustussuunnittelu Oulu, sisustus
Toimialue:Raahe
 

Lybeckerin käsi- ja taideteollisuusoppilaitos RAAHE

Koulu, koulutusta

Lybeckerin käsi- ja taideteollisuusopisto on alallaan maamme vanhin suomenkielinen oppilaitos; kädentaitojen opetusta on järjestetty meillä jo vuodesta 1844 alkaen. Opistomme sijaitsee Raahessa, 22500 asukkaan merellisessä ja opiskelijamyönteisessä kulttuurikaupungissa. Kulttuurialan oppilaitoksessamme voi suorittaa neljä eri perustutkintoa:

Sijaintikunta:Raahe
Toimialue:Raahe
Yhteystiedot: SISUSTUS


Sisustusalan ammattiaineet, Minna Haaksiluoto
040-5594472

 
 

Puumesta Oy RAAHE

Rakennustarvikkeita, puutavara

Puumestasta rakennustarvikkeet kaikkaialle Suomeen tukkumyyntinä. Kuluttaja-asiakkaitamme palvelemme myymälöissämme.Valikoimissamme on kaikki puutavara,jota tarvitset rakentamiseen ja remontoimiseen,lisäksi saat meiltä lämmöneristeet,ruuvit ja kiinnikkeet,levyt,vanerit ja ovet ja ikkunat.Verkkosivuiltamme löydät menekkilaskurin,ohjeita ja vinkkejä esimerkiksi huvimajan tai laiturin rakentamiseen. Kuvagalleriassamme vinkkejä puulla sisustamiseen.

Sijaintikunta:Raahe
Aihepiiri:Puulla sisustaminen
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Raahen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.