:

Vaihtolavoja

Vaihtolava · vaihtolavat · vaihtolavoja · Raahe

Hakuehdolla vaihtolavoja löytyi yhteensä 4 yritystä.

SUEZ Suomi Oy VANTAA

Jätehuoltoa, ympäristöpalveluja

Olemme Euroopan suurimpia ympäristöhuoltoalan yrityksiä. SUEZ-konsernin asiantuntija-alueet ovat laajan vedenkierron hallinta, jätteiden kierrätys ja hyötykäyttö, vedenkäsittelyratkaisut sekä kaupunki- ja aluesuunnittelun konsultointipalvelut. Suomen kattava keräysverkosto. 9 kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja vastaanottavaa laitosta ympäri Suomen. Laitoksilla kierrätetyt ja käsitellyt materiaalit toimitetaan tarkoituksenmukaiseen jatkokäsittelyyn tai jalostukseen teollisuuden raaka-aineeksi.

Hakusana:roskalavat, vaihtolavan vuokraus
Toimialue:Vihanti Raahe
 
 

M Rusko Ky RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätekuljetusta, nostopalveluja

M Rusko Ky hoitaa omakotitalojen jätekuljetuksia koskien kotitalousjätteet, roskakuljetukset ja jätehuoltoa, sekä vuokraa vaihtolavoja rakennustyömaille. Kalustoomme kuuluu kuorma-auto nosturilla jolla hoidamme nostopalveluita. Toimimme Raahen aluella ja lähikunnissa.

Sijaintikunta:Raahe
Palvelu:vaihtolavoja
 
 

Maanrakennus E. Majava Oy RAAHE

Maarakennusta

Olemme rakentaneet Raahen seutukuntaa jo vuodesta 1964! Asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen ja niihin reagoiminen on meille tärkeintä. Yritys kehittää toimintaansa ja päivittää kalustoansa jatkuvasti voidakseen palvella monipuolisemmin alati laajenevaa asiakaskuntaa. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstömme tekee työt kustannustehokkaasti hyödyntäen monipuolista kone- ja lisävarustevalikoimaamme. Teemme työt sopimuksen mukaan joko tuntityönä tai "avaimet käteen" kokonaisurakkana.

Palvelu:vaihtolavan vuokraus
Sijaintikunta:Raahe
Toimialue:Raahe
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Raahen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus