:

Vihanti raahe

Vihanti raahe · Raahe

Hakuehdolla vihanti raahe löytyi yhteensä 87 yritystä. Tulokset 1—20:

JT-TALO OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta, talopaketteja, omakotitaloja

JT-TALO - Valmistaloja yhdellä sopimuksella. Vaihtoehtojamme ovat sisustusvalmiit ja muuttovalmiit talot. Laajasta mallistosta löydät laadukkaan ja turvallisen kodin halutuin muutoksin. Rakennamme myös asiakkaan omien suunitelmien mukaan. Sijoita kotiin, jossa on hyvä asua ja jonka arvo nousee tulevaisuudessa. Toimialue: Simo, Ii, Yli-Ii, Haukipudas, Kiiminki, Oulu, Hailuoto, Oulunsalo, Kempele, Muhos, Utajärvi, Tyrnävä, Temmes, Lumijoki, Liminka, Ruukki, Vihanti, Pattijoki, Raahe, Siikajoki.

Toimialue:Vihanti, Raahe
 

SUEZ Suomi Oy VANTAA

Jätehuoltoa, ympäristöpalveluja

Olemme Euroopan suurimpia ympäristöhuoltoalan yrityksiä. SUEZ-konsernin asiantuntija-alueet ovat laajan vedenkierron hallinta, jätteiden kierrätys ja hyötykäyttö, vedenkäsittelyratkaisut sekä kaupunki- ja aluesuunnittelun konsultointipalvelut. Suomen kattava keräysverkosto. 9 kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja vastaanottavaa laitosta ympäri Suomen. Laitoksilla kierrätetyt ja käsitellyt materiaalit toimitetaan tarkoituksenmukaiseen jatkokäsittelyyn tai jalostukseen teollisuuden raaka-aineeksi.

Toimialue:Vihanti Raahe
 
 

Siivous Marinka RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita

Siivous Marinka ja Mari Kinnunen tarjoaa kotitalouksille luotettavaa puhtautta ja siisteyttä. Toimin Raahen seutukunnan alueella: Raahe, Pyhäjoki, Vihanti ja Siikajoki. Siivouspalvelut kotitalouksille: kotisiivous, viikkosiivous, perussiivous, ikkunoiden pesu, saunan pesu, saunan lauteiden pesu, kylpyhuoneen pesu. • Kaikkien palvelupakettien hinta on 31,00€/tunti. • Yli 10 km päässä Raahesta hinta on 33,00€/tunti. • Muistathan kotitalousvähennyksen!

Sijaintikunta:Raahe
Palvelu:siivous Raahe, siivousfirma Raahe, kotisiivooja Raahe, ikkunanpesu Raahe
Toimialue:Vihanti
Tuote:kodin siivous Raahe
 
 

MajoitusYkkönen Oy RAAHE

Asuntojen vuokrausta

Olemme raahelainen kalustettujen asuntojen vuokraukseen erikoistunut yritys. Toimimme Raahen ja Oulun alueella tarjoten asiakkaillemme kustannustehokkaat majoitusratkaisut eri tarpeet huomioon ottaen. Meillä on tarjolla erikokoisia kalustettuja kerros- ja rivitaloasuntoja. Asuntomme ovat aina viihtyisiä ja hyvin kalustettuja. Jokaisesta asunnosta löytyy astioilla ja tarvittavilla ruoanlaittovälineillä varustettu keittiö.

Sijaintikunta:Raahe
Hakusana:kaksio Raahen keskustassa, accommodation raahe
Toimialue:Raahe, Vihanti
 
 

Alko Oy - Alkon tilauspalvelu Hilakivi VIHANTI

Kauppakamarin jäsen

Juomien vähittäismyyntiä

Alko on koko maan kattava, tehokas ja asiantunteva erikoisliikeketju. Alkolla on yli 340 myymälää ja noin 120 myymäläverkostoa täydentävää tilauspalvelupistettä. Alkolla on myös yritysten palvelutarpeita varten erityisiä yrityspalvelumyymälöitä. Lähimmän yrityspalvelumyymälän yhteystiedot saat osoitteesta www.alko.fi/palvelutyrityksille.

 
 

TERVEYDEN JA SAIRAANHOIDON PALVELUT - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä RAAHE

Hammaslääkäri, sairaala, terveyskeskus, hammashoitoa

Sijaintikunta:Raahe
Yhteystiedot: Raahen terveysasema
(08) 849 4580 (08) 849 4581

Vihannin terveysasema
08 849 5086

Raahen hammashoitola
(08) 849 4708 (08) 849 4710

Vihannin hammashoitola
08 849 5104

 
 

LAPSI JA PERHEPALVELUT - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä RAAHE

Neuvola, lastensuojelua, perheasiainyksikkö

Sijaintikunta:Raahe
Yhteystiedot: RAAHEN NEUVOLA (Softpolis)


VIHANTI


 
 

VAMMAISPALVELUT - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä RAAHE

Vammaispalveluita

Toimintayksiköt: toimintakeskus Kuutti, Gellmanin ryhmäkoti ja Vilpun asuntola Raahessa, Niittykoti ja Suvanto Pyhäjoella sekä Kaarna-koti ja työkeskus Paja-Pehkola Siikajoella.

Sijaintikunta:Raahe
Yhteystiedot: Vammaispalveluohjaaja, aikuiset Raahe, Anu Uusimäki
044 439 3820

Vammaispalveluohjaaja, Raahe ja Pyhäjoki, Sari Valuri
044 439 3816

Vammaispalveluohjaaja, Siikajoki ja Vihanti, Ella Juntunen
040 135 7904

 
 

Vesalan Marjatila TUOMIOJA

Maatila, marjojen jatkojalostusta

Vesalan Marjatila - Luomutila Siikajoen Tuomiojalla. Viljelemme ja jatkojalostamme tilalla mm. mustaherukkaa. Ostan ja jatkojalostan myös muita marjoja; puolukka, karpalo, lakka, vadelma ja mustikka. Jatkojalostan marjoista perinteistä lisäaineetonta ja säilöntäaineetonta Mummon mehua, erilaisia hilloja sekä hyytelöitä. Valmistan myös mustaherukanlehtijuomaa sekä kuusenkärkkäsiirappia. Tilalla EI OLE SUORAMYYNTIÄ. Tuotteita voit ostaa jälleenmyyjieni kautta. Katso jälleenmyyjät!

Toimialue:Vihanti, Raahe
 
 

S-Market Vihanti VIHANTI

S-ryhmän jäsen

Ruokakauppa

S-market on nykyaikainen ja monipuolinen ruokakauppa, josta on helppo tehdä sekä päivittäiset että viikottaiset ostokset. S-marketin toiminnan kulmakivinä ovat edullinen hintataso, monipuolinen ja laadukas tuotevalikoima sekä ostamisen helppous.

Sijaintikunta:Vihanti
 
 

VANHUSPALVELUT - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Asumiskoti, asumispalveluita, ateriapalveluita, kotisairaanhoitoja, apuvälineitä, vanhusten palveluja, kotihoitoa, palvelukeskus

Vanhuspalveluiden tavoitteena on turvata ikäihmisten itsenäistä ja omatoimista selviytymistä sekä turvallista elämää omassa kodissaan tai kodinomaisessa ympäristössä mahdollisimman pitkään. Palvelujärjestelmän tehtävänä on tukea, ohjata ja motivoida ihmisiä kantamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään.

Sijaintikunta:Raahe
Yhteystiedot: RAAHE


VIHANTI


 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Raahen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus